Stichting Calling Voice is een zelfstandige en onafhankelijke christelijke stichting. We streven naar een maximale samenwerking met alle kerken en organisaties die dezelfde visie hebben, of op een andere manier in contact staan met Armeniƫrs in nood.

De vrijwilligers die het bestuur en de commissies vormen van de stichting zijn zelf wel verbonden aan verschillende kerkelijke gemeenschappen uit diverse denominaties. Wij allen belijden ons Christelijk geloof in overeenstemming met de apostolische geloofsbelijdenis.

Gor Khatchikyan 05 01Voor onze inkomsten zijn wij geheel afhankelijk van giften en donaties. Tot onze donateurs behoren kerken maar ook individuen die onze projecten steunen. Wij zijn een stichting met het ANBI keurmerk en zijn transparant in onze uitgaven en financieel beheer. Ondersteuning van onze activiteiten is fiscaal aftrekbaar en dus aantrekkelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Dank voor uw steun.

Gor Khachaturyan
voorzitter

Heeft u een vraag?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Let op, velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld. Er is geen naam ingevuld, vul uw naam in.

U heeft geen of geen geldig e-mailadres ingevuld. Controleer of het e-mailadres het volgende formaat heeft, (vb. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Dit is een verplicht veld. (numeriek)

Dit is een verplicht veld.

View the embedded image gallery online at:
https://callingvoice.nl/contact.html#sigProIdd221fc45b6